No Cure, No Pay incasso bij een incassobureau

No Cure, No Pay incasso bij een incassobureau

Als u merkt dat een debiteur niet op tijd een rekening heeft voldaan, is het tijd om meteen in contact te komen met een incassobureau. U bent zeker van een No Cure, No Pay incasso en er wordt altijd duidelijk met u gecommuniceerd. Zo weet u altijd zeker waar u aan toe bent en u komt tijdens het traject nooit voor gekke verrassingen te staan. En dat er goed gehandeld zal worden dit is natuurlijk ook wel erg fijn om te weten.

Een incassobureau is uw juridische partner

Veel ondernemers weten een ervaren incassobureau en de diensten dit dit bedrijf kan leveren, al te vinden. Dit is namelijk uw perfecte juridische partner op niet alleen het gebied van incasso, maar ook op verschillende andere soorten rechtsgebieden. Schakel deze partij bijvoorbeeld ook in voor advies over huurrecht, advies over arbeidsrecht en advies over contractenrecht. Het team beschikt namelijk over de nodige hoeveelheid kennis en ervaring en gaat daarom ook maar al te graag direct met uw case aan de slag. Het kan erg geruststellend zijn om te weten dat een goed team van experts u bij staat in dit lastige proces.

Een vast contactpersoon gedurende het complete traject

Het is natuurlijk erg onprettig als u in de loop van de tijd ontdekt dat uw case aan een andere werknemer van een bedrijf over is gedragen. Dit kan voor aardig wat ruis in het hele traject zorgen en het persoonlijke contact ontbreekt misschien naar uw idee. Gelukkig heeft u bij een professioneel incassobureau echter niet met dit probleem te maken. U wordt namelijk tijdens het complete traject door een vast persoon te woord gestaan.

Directe actie door een incassobureau

Om wat voor soort bedrag het ook gaat dat u nog terug moet krijgen van de debiteur, iedere dag is er voor u eentje teveel. U kunt bij een incassobureau zoals Onyx advocaten in alle gevallen vertrouwen op een directe actie. U ontvangt daarnaast ook altijd gratis eerstelijns advies bij juridische vragen en een maatwerk procedure staat altijd centraal. Daar zult u uiteindelijk ook de vruchten van plukken.