Hoe kun je als ondernemer geld besparen met sim only?

Hoe kun je als ondernemer geld besparen met sim only?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar resultaatverbeteringen. Hoe kun je meer omzet maken? Betere marges? Waar kun je kosten besparen? In het laatste geval is het raadzaam om ook eens je telefonie onder de loep te nemen. Langlopende contracten voor mobiele telefoons die je eigenlijk niet nodig hebt, zijn een voorbeeld van kosten, die je prima kunt besparen. Kies bijvoorbeeld voor sim only! De ideale manier om je telefoonkosten onder controle te houden. Waarom sim only hiervoor ideaal is? Dat leggen we je hieronder uit!

Telefoon en verbruik loskoppelen

Telefoonproviders zijn er bij gebaat om langlopende contracten te verkopen. Hiermee kunnen ze klanten voor langere tijd aan zich binden. Door bijvoorbeeld een tweejarig contract te verkopen met als cadeau de nieuwste mobiele telefoon, proberen deze providers klanten over de streep te trekken. Toch moet je hier als ondernemer waakzaam voor zijn. Eigenlijk worden hier namelijk twee producten in één keer verkocht; namelijk een contract voor het verbruik en de mobiele telefoon zelf. Door dit los te koppelen, ben je als ondernemer veel goedkoper uit. Kies voor sim only en koop je mobiele telefoons apart in. Hiermee ben je per saldo veel voordeliger uit!

Uniformiteit van telefoons

Door mobiele telefoons als bedrijf zelf in te kopen, kun je ook zorgen voor uniformiteit. Als iedereen dezelfde mobiele telefoon heeft, zorgt dit niet alleen voor onderhoudsvoordelen, maar dit levert ook besparing aan de inkoopkant op. Bovendien heb je geen gedoe meer met onderlinge jaloezie als de ene medewerker een moderner toestel heeft dan de ander.

Flexibiliteit met sim only

Groeit en krimpt je bedrijf regelmatig? Als je personeelsbestand hierin ook meebeweegt, zal het zo zijn dat je behoefte aan belminuten en data, ook periodiek kan verschillen. Als je kiest voor sim only, kun je per maand de abonnementen aanpassen. Online kun je veel voordelige aanbieders van sim only vinden, waardoor je een goede vergelijking kunt maken. Online vind je ook de Top 5 Beste Sim only Providers. Ideaal toch, dan heb je deze meteen op een rijtje staan. Kies hier voor de provider die het beste past bij jouw wensen en eisen. Je zult zien dat je met sim only veel geld kun besparen, maar dat het ook nog eens een stuk fijner werkt. Ideaal toch?