Wat is het geheim van een spraakmakend jubileumfeest?

Wat is het geheim van een spraakmakend jubileumfeest?

Bestaat je bedrijf tien jaar? Is er een jubilaris op de afdeling waar je een feest voor wil geven? Geven jullie als bedrijf ieder jaar een feest voor alle jubilarissen tegelijk? Als je organisator bent van een jubileumfeest wil je natuurlijk wel dat hier nog lang over gesproken zal worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat een jubileumfeest spraakmakend wordt? Wij weten wat het geheim is van een geslaagd jubileumfeest. Hieronder kun je het lezen!

Alles op één locatie

Organiseer het jubileumfeest op één locatie! Het voordeel hiervan is dat je geen tijd kwijt bent aan het verplaatsten van een groep. Iedereen blijft lekker in de sfeer en je hoeft ook niet bang te zijn dat iemand bijvoorbeeld onderweg een lekke band krijgt. Naast logistieke voordelen, scheelt het ook aanzienlijk in de kosten. Door slim gebruik te maken van bijvoorbeeld een arrangement voor een grote groep, kun je veel geld besparen!

Energieke activiteiten

De jubileumfeest activiteiten die je kiest, zijn bepalend voor het hele feest. Kies voor activiteiten waar mensen veel energie van krijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het rijden van een buggy tour. Bij het Schwarzwald in Rijssen (Twente) kun je deze activiteit doen. Een buggy tour is afwisselend en avontuurlijk. De omgeving van Rijssen is prachtig; je vindt er prachtige bossen, leuke dorpjes en onderweg kom je van alles tegen! Bij het Schwarzwald kun je overigens nog veel meer activiteiten doen; wat te denken van een Kever rally, of een antislipcursus. Ook kun je met een E-chopper een route afleggen, ideaal als je houdt van een duurzaam uitje. Je kunt hier ook meerdere activiteiten combineren, bijvoorbeeld kun je ervoor kiezen om na de BBQ nog een pub quiz te doen.

Alles vooraf geregeld

Zowel voor de organisatie als voor de genodigden is het heel fijn als alles vooraf geregeld is. Denk hierbij aan het programma, maar ook aan de verzorging van de innerlijke mens. Kies daarom voor een arrangement waarmee je het hele jubileumfeest in één keer geregeld hebt. Vanaf de koffie bij ontvangst tot aan met het laatste biertje tijdens het knallende feest met DJ ‘s avonds. Je zult merken dat dit de sfeer en het succes van het jubileumfeest ten goede zal komen. Dat wordt straks volop genieten van een spraakmakend jubileumfeest!