Online vergelijken van prijzen, het blijft dé internet trend

Online vergelijken van prijzen, het blijft dé internet trend

Mond op mond reclame is nog vaak een belangrijke factor om te kiezen voor een dienst of product. Heb je geen recensies, dan gaan we graag zoeken op het internet. En dat biedt een schat aan informatie, waardoor je soms de bomen tot het bos niet meer ziet.

Niks is er dan handiger dan een vergelijker, en ze zijn er in allerlei soorten en maten. De vergelijker top 3 voor energie, zorg en sim-only in 2023.

Energievergelijker

De energiecrisis… wat valt er nog over te zeggen? Niks zinnigs eigenlijk, zelfs experts hadden de ontwikkelingen afgelopen jaar niet voorspeld en kunnen enkel gissen over wat er gebeuren gaat.

Het is voor bedrijven en huishoudens moeilijk om een goed vast energiecontract te krijgen. Door de torenhoge energietarieven, van zowel stroom als gas, willen we graag zekerheid. Maar door de enorme prijsstijgingen en dalingen zijn de energieleveranciers terughoudend om vaste contracten aan te bieden.

Met energievergelijker kan je eenvoudig energietarieven vergelijken. Vul het stroomverbruik (mwH) in en het gasverbruik (m3) en direct krijg je de uitkomst van de voordeligste aanbieders. 

Website tip: energievergelijker.online

Zorgvergelijker

De zorgverzekering is ingewikkeld. De basisverzekering heeft een ruime dekking, graag willen we nog meer aanvullende vergoeding voor zorg. Hierbij kan je denken aan:

* Tandartsverzekering

* Orthodontie

* Fysiotherapie

* Podotherapie / steunzolen

* Brillenvergoeding

En er zijn nog tientallen andere vergoedingen voor gespecialiseerde behandelingen en hulpmiddelen. Je kan je eigen zorgverzekering samenstellen om jouw ideale dekking te krijgen.

Om de best passende zorgverzekering te vinden kan je alle websites van de zorgverzekeraars (40) nalezen. Je kan ook gebruik maken van een goede zorg vergelijker, juist Zorgvergelijker.

Website tip: zorgvergelijker.online 

Sim-only vergelijker

Sim-only, de term voor een belbundel al dan niet met mobiel internet. Alle telecomproviders verdienen goed geld met het aanbieden van een nieuwe telefoon in combinatie met belminuten en internetbundel. Is je telefoon al goed, dan volstaat het zeker om enkel een nieuw sim-only abonnement af te sluiten.

Want daarmee heb je enkel een mobiel telefoonabonnement nodig, de 'simkaart alleen'. En is het tijd voor een nieuwe telefoon, dan hoef je niet te wachten totdat je weer kan verlengen. En dan is het zoeken geblazen naar de beste aanbieding. En het gebruik van een sim-only vergelijker helpt je daarbij.

Website tip: Independer.nl