Goedkope beleggingscursussen, waar vind je die?

Goedkope beleggingscursussen, waar vind je die?

Altijd al willen beleggen, maar nooit de stap durven nemen? Veel mensen durven niet te beginnen met beleggen omdat ze er te weinig ervaring mee hebben. Om toch de nodige kennis op te doen is het volgen van een cursus de beste optie. Harm van Wijk is al meer dan 30 jaar beleggingsexpert en heeft de Trading Navigator Methode ontwikkeld. Dit is een 6-weekse online cursus en een beleggingstool waarmee jij een rendement van gemiddeld 20.6 procent op jaarbasis kunt behalen.

Cursus beleggen

De cursus is voor de beginnende belegger en zal iedereen die nog nooit iets met beleggen gedaan heeft de nodige kennis bijbrengen. Na het volgen van de cursus kan ook jij winstgevend beleggen en weet je wanneer je waarin moet investeren. Maar de Trading Navigator Methode is niet alleen een cursus, maar ook een tool waarmee jij op een winstgevende manier gaat investeren.

Met de navigator tool hoef je alleen maar de groene en rode pijlen te volgen om een hoger rendement te behalen dan dat je anders zou doen. Je kunt met de tool nooit tegen de trend in beleggen en na het volgen van de cursus weet je precies hoe je overweg kunt met de tool. De software is ontwikkeld om te beleggen in aandelen en opties.

Harm van Wijk

De ontwikkelaar van de cursus en de tool Harm van Wijk is geen onbekende in de beleggingswereld. Hij wordt regelmatig gevraagd in financiële Radio en TV-programma's. Zo is hij regelmatig te gast in EenVandaag, Netwerk en op Radio 1, Radio 2 en BNR. Door zijn jarenlange ervaring weet hij zijn kennis op een goede manier over te brengen op jou als cursist. De reviews over de Trading Navigator Methode zijn erg positief en dat geeft al aan hoe zinvol het is om deze cursus te gaan volgen. Naast de cursus en de tool krijg je ook nog enkele waardevolle e-boeken en ben je lid van een community waar de ervaren en beginnende belegger elkaar kunnen bijstaan.

Als je ook wilt beginnen met beleggen en jouw kennis is nog niet optimaal dan is de methode van Harm van Wijk een aanrader. Zeker als je bedenkt dat je normaal duizenden euro's zou betalen voor een soortgelijke cursus.