Welke soorten kratom zijn er op de markt?

Welke soorten kratom zijn er op de markt?

Kratom is een kruid dat zowel stimulerend als rustgevend kan werken. Neem je een lage dosis, dan ervaren mensen doorgaans een stimulerend effect, een wat hogere dosis zorgt juist voor een kalmerend effect. Kratom is dus erg veelzijdig en daardoor ook erg geliefd. Er zijn meerdere soorten kratom waar je uit kunt kiezen. Welke? Je leest het hieronder!

Soorten kratom

Er zijn verschillende soorten kratom, wij leggen je hierbij de verschillen uit. Rode kratom komt het meeste voor, deze variant geeft een rustgevend gevoel. Heb je regelmatig last van stress en zoek je een manier om af en toe even lekker tot rust te komen? Kies dan voor rode kratom. Ben je meer op zoek naar een stimulerend gevoel en wat meer energie? Dan is witte kratom ideaal. Je voelt je na gebruik een stuk gemotiveerder om zaken aan te pakken, ook je concentratie wordt er door verhoogd. Is het belangrijk om op een bepaald moment extra alert te zijn? Witte kratom is hiervoor ideaal. Groene kratom biedt eigenlijk een mix van effecten die je van wit en rood kunt verwachten. Het geeft je enerzijds een ontspannen gevoel, anderzijds krijg je er ook weer energie van.

Voordelen kratom

Kratom is ideaal als je op bepaalde momenten wat alerter en scherper wilt zijn. Dit kan zijn bij een film waarbij je goed op wilt letten of bijvoorbeeld tijdens een etentje waar je bepaalde zaken wilt bespreken. Niet zo gek dat kratom bijvoorbeeld in Thailand veel wordt gebruikt door mensen voordat ze naar hun werk gaan. Veel mensen gebruiken ook kratom omdat hun stemming er door wordt verbeterd. Je kunt hiermee dus zelf bepalen wanneer je een goed humeur hebt. Slaap je slecht of heb je last van nervositeit? Kratom zorgt voor ontspanning en een prima nachtrust.

Kratom capsules

Kratom kun je in kruidvorm zelf doseren, door dit af te wegen. Best nog wel even werk, om dit iedere keer te doen. Je kunt ook kiezen voor kratom capsules. Hierbij weet je precies hoeveel gram er in een capsule zit, ideaal om te gebruiken dus. Heb je zin in een stimulerend effect? Kies je voor een lage dosis. Zin om lekker te ontspannen? Kies je voor een hogere dosis kratom. Capsules zijn ideaal!