Waarom plaatsten steeds meer hotels een laadpaal?

Waarom plaatsten steeds meer hotels een laadpaal?

Ben jij iemand die graag op reis gaat met de elektrische auto? Dan zal het je zeker opgevallen zijn dat je bij steeds meer hotels je auto op kunt laden. Overnachten in een hotel met laadpaal wordt op steeds meer plekken mogelijk, wat gunstig is voor de elektrische autorijder. Deze faciliteit biedt overigens ook veel voordelen voor de zakelijke reiziger, die houdt van comfort en zekerheid. Het is toch heerlijk als je na een zware vergadering, niet meer op zoek hoeft te gaan naar een oplaadpunt? Als je aankomt in je hotel na een pitte dag, heb je bij een hotel met oplaadpunt de zekerheid dat je accu morgen weer vol zit en je de dag goed kunt beginnen. Overnacht jij al in hotels met een laadpunt?

Bespaar tijd en geld

Als je zakelijk veel reist, zal je soms even moeten zoeken waar je jouw auto op kunt laden. Zeker op vreemd terrein, kan dit nog best veel tijd kosten om een oplaadpunt te vinden. Ook zul je hiervoor af en toe een stuk om moeten rijden. Dit kost tijd en als het tegenzit betaal je langs de snelweg ook eens een stuk meer voor je stroom dan dat je regulier betaalt. Bespaar tijd en geld en kies voor een hotel met laadpaal. Je hoeft dan niet meer op zoek naar een oplaadpunt aan het einde van de dag en de stroom die je bij het hotel betaalt, zal goedkoper zijn dan bij dat dure oplaadpunt langs de snelweg. De tijd die je hiermee bespaart, kun je nu besteden aan leuke dingen. Bijvoorbeeld aan het drinken van een lekker drankje in de hotelbar. Heerlijk toch?

Hotels met laadpaal in Nederland

In Nederland zijn er steeds meer hotels die beschikken over een laadpaal. Deze hotels met laadpaal in Nederland zijn ideaal voor de zakelijke rijder. De stroom van het hotel is goedkoper dan dat bij een oplaadpunt langs de snelweg en je bespaart ook nog eens tijd omdat je de snelweg niet meer af hoeft. Overnacht je regelmatig in Zeeland voor je werk? Ga je vaak naar Maastricht? Rotterdam? Overal in Nederland zijn er hotels met laadpaal te vinden. Ga je er meerdere dagen op uit met je elektrische auto? Maak dan een slimme planning en overnacht onderweg bij hotels met een laadpaal, dat wordt heerlijk comfortabel reizen!