Waarom aandelenbrokers vergelijken?

Waarom aandelenbrokers vergelijken?

Ben je van plan om te gaan beleggen? Een slimme keuze! Tegenwoordig krijg je vrijwel geen rente op je spaarrekening en niets doen met je vermogen is natuurlijk geen optie. Als je net begint met beleggen, is het vergelijken van brokers erg verstandig. Brokers verschillen namelijk nogal van elkaar als je kijkt naar bijvoorbeeld de beleggingsmogelijkheden, de kosten en het gebruikersgemak. Overigens is ook verstandig om regelmatig aandelenbrokers te vergelijken, als je al bezig bent met beleggen. Wellicht is er wel een broker, die op dit moment veel beter bij je past dan je huidige broker. Waar je op moet letten als je brokers met elkaar vergelijkt? Hieronder lees je het!

Wat voor belegger ben jij?

Hou je ervan om gespreid te beleggen? Bijvoorbeeld door in aandelen te beleggen, maar ook in grondstoffen en crypto? Ben je iemand die graag alleen in Nederlandse aandelen belegt, of kijk je ook over de grens? Vind je het belangrijk om de transactiekosten laag te houden? Wil je kunnen beleggen met je computer, tablet en telefoon? Al deze antwoorden zijn belangrijk om een juiste keuze te kunnen maken voor een broker. Het is dan ook slim om voor jezelf een lijstje te maken aan welke eisen jouw ideale broker moet voldoen. Met dit lijstje, kun jij gericht op zoek!

DEGIRO

DEGIRO is marktleider in Nederland. Deze broker biedt een groot handelsaanbod, je kunt hier handelen tegen lage kosten en stortingen doen via iDeal. Voor veel (beginnende) beleggers zijn deze drie speerpunten doorslaggevend om te kiezen voor dit platform. Als belegger zonder ervaring ben je snel thuis in het beleggen bij de GIRO. De handige app van DEGIRO, zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt beleggen. Wil je geld storten, dan doe je dit hier veilig en betrouwbaar met iDeal. Eraf halen van geld gaat ook gemakkelijk, het kost wel een paar dagen voordat het weer op je rekening staat. Lees deze DEGIRO review, zodat je een compleet beeld kunt vormen van deze broker.

BUX

Op zoek naar vooral een goedkope broker? Kies dan voor BUX! Dit platform is goedkoop, maar toch kun je hier prima terecht om te beleggen in aandelen, opties en bijvoorbeeld indexen. Wil je graag instappen in beleggingsfondsen? Dan is ook mogelijk bij BUX. Liever beleggen in grondstoffen of cryptovaluta? Deze broker biedt de mogelijkheden. BUX biedt de mogelijkheid om geld te storten via TIKKIE, een unieke manier om op een veilige en snelle manier beleggingen te kunnen doen. Lees deze BUX Zero review en je weet precies waar je bij deze broker aan toe bent. Voor welke broker ga jij?