Jouw logo op je koffiekopjes?

Jouw logo op je koffiekopjes?

Wil jij als ondernemer net dat beetje extra doen om uit te blinken? Wil je investeren in unieke marketingmogelijkheden die jou doen onderscheiden van de concurrentie? Wil je professionaliteit uitstralen en een glimlach op het gezicht van jouw zakenrelatie, klant of werknemer toveren? Laat het logo van jouw bedrijf dan op je servies drukken. Je kunt jouw servies volledig naar eigen wens personaliseren in de huisstijl van jouw onderneming.

Van espressokopje tot een compleet servies

Het serviesaanbod dat je kunt laten bedrukken is groot en divers. Wil je bijvoorbeeld enkel espressokopjes laten bedrukken? Dan is dat mogelijk. Er zijn allerlei verschillende soorten kopjes in deze categorie verkrijgbaar. Van espressokopjes met strakke lijnen voor een moderne uitstraling tot authentieke kopjes. Welk espressokopje past het beste bij jouw onderneming? Je kunt uiteraard ook een kop en schotel bedrukken of een compleet servies laten bedrukken. Het is allemaal mogelijk. Ieder serviesstuk zal uiteindelijk uiteraard uniek zijn door het logo dat erop prijkt. Maar je kunt deze authenticiteit extra kracht bijzetten door te kiezen voor bijpassende kleuren. Ga voor een servies dat qua kleur en vormgeving past bij jouw bedrijf.

Bedrukt glaswerk bij informele aangelegenheden

Een bedrukt koffiekopje is leuk in een kantoorsetting. Maar niet alleen in een formele setting kan een bedrukt servies zijn werking doen. Ook in bijvoorbeeld de sportkantine of op een terras kan een bedrukking van servies slim zijn. Of wat dacht je van bedrukte bierglazen bij een groot evenement? Er zijn tal van verschillende informele aangelegenheden te bedenken waarbij bedrukt glaswerk leuk en effectief is. Het is een relatief simpele vorm van reclamevoering. Op een passieve, subtiele manier breng je jouw merk onder de aandacht. Je laat zien dat je oog hebt voor details en gaat voor perfectie. Je zult met jouw bedrukte glaswerk dan ook bij veel mensen een lach op het gezicht toveren.

Glazen en/of servies in cadeaupakketten

Bij bedrukte glazen en of servies denk je wellicht direct aan specifieke gebruikssituaties zoals een evenement. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om als ondernemer cadeaupakketten weg te geven. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om bedrukte glazen in een mooie verpakking als relatiegeschenk te geven? Wil je jouw personeel een keer in het zonnetje zetten? Wil je een keer wat extra’s doen als blijk van waardering? Dan is het uiteraard ook leuk om het personeel bedrukt glaswerk cadeau te doen. Het bedrukken van glaswerk en servies is in diverse situaties leuk of marketingtechnisch slim. Welk servies of welk glaswerk ga jij voor welke gelegenheid laten bedrukken?