Hoe kan ik een Creditcard aanvragen?

Hoe kan ik een Creditcard aanvragen?

Een Creditcard kun je gebruiken om aankopen te doen, rekeningen te betalen of geld op te nemen bij een geldautomaat. Om een Creditcard aan te vragen, moet je een aantal persoonlijke gegevens en financiële gegevens verstrekken.

Wanneer je een Creditcard aanvraagt, zal de uitgever uw kredietrapport opvragen en jouw kredietscore gebruiken om te bepalen of je al dan niet in aanmerking komt voor de kaart. Als je een hoge kredietscore hebt, is de kans groter dat je wordt goedgekeurd voor een kaart met een lagere rente en een hogere kredietlimiet. Zorg dat je rekeningen op tijd betaalt en dat je afspraken nakomt. Zo kun je jouw kredietscore op lange termijn verhogen.

Creditcard aanvragen Rabobank

Je kunt een Creditcard aanvragen via de bank. Heb jij een rekening bij Rabobank? Als je een bestaande klant bent, kun je gewoon inloggen bij internetbankieren en daar een Creditcard aanvragen. Heb je nog geen rekening bij Rabobank, dan is dat geen probleem. Je kunt nog steeds online een Creditcard aanvragen. Het enige wat je nodig hebt is een geldig identiteitsbewijs en een bewijs van inkomen en woonplaats.

Heb je een Rabo BasisPakket en voldoe je aan alle voorwaarden om een Creditcard aan te vragen? Dan kun je het aanvragen zonder extra kosten. Voor een Creditcard moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een betaalpakket hebben met een bepaalde hoeveelheid inkomen. Als je een Rabo Totaalpakket hebt, zul je hierbij automatisch een Rabo GoldCard krijgen die je kunt gaan gebruiken. Je hoeft dan dus geen extra stappen meer te zetten. Het is bij Rabobank zowel mogelijk om een Visa als een Mastercard te ontvangen.

ING Creditcard aanvragen

Als je een bestaande ING-cliënt bent, kun je een Creditcard aanvragen door in te loggen op jouw internetbankieren. Ook als je nieuw bent bij ING, kun je online een Creditcard aanvragen. Als je inlogt bij Mijn ING kun je binnen enkele minuten jouw aanvraag afronden. Hierna zal jouw aanvraag beoordeeld worden, waarbij het gebruik van je rekeningen en je BKR gegevens van belang zijn. Er zijn verschillende soorten Creditcards om uit te kiezen, waaronder een Platinumcard en een Studenten Creditcard. Lees dus goed wat het verschil is tussen deze kaarten en welke je wilt aanvragen. Let wel op, want de jaarlijkse prijzen voor deze Creditcards kunnen erg verschillen.

Heb je jouw ING Creditcard ontvangen, dan moet je deze voor gebruik nog activeren via de website. Voor meer informatie kun je terecht op de website van ING.

ABN Amro Creditcard aanvragen

Ook via de bank ABN Amro kun je gemakkelijk een Creditcard krijgen. Wil je wereldwijd makkelijk en veilig kunnen betalen? Dan is een Creditcard een goede keuze voor jou. Je kunt bij ABN Amro kiezen voor verschillende Creditcards, zoals een Gold Card, een ICS GO Card en een speciale Creditcard voor studenten. Kijk van te voren goed naar de verschillende, om de juiste keuze te maken. Om een Creditcard aan te vragen bij ABN Amro moet je minimaal 18 jaar zijn, met een minimum maandelijks inkomen van 1.150 euro.