Direct geld nodig? Verpand uw auto

Direct geld nodig? Verpand uw auto

Geld lenen is niet eenvoudig, er worden naar veel zekerheden gevraagd alvorens u een lening kunt krijgen. Bij het verpanden heeft geen vast inkomen nodig en pandhuizen doen ook geen BKR check. Uw auto dient namelijk als onderpand voor een lening. Wilt u uw auto verpanden, maar heeft u uw auto wel nodig? Dan kunt u uw auto verpanden en deze gewoon blijven rijden! Zo hoeft u de auto niet te missen.

Geld lenen met uw auto als onderpand

Een pandhuis is 100% onafhankelijk van banken en overige kredietverstrekkers. Iedereen kan een pandhuis terecht met een auto als onderpand voor een lening vanaf €1.000,- met een looptijd van minimaal één maand. Een belangrijk onderdeel van deze werkwijze is dat er geen BKR toetsing plaatsvindt wanneer men een lening op basis van onderpand bij aanvraagt. De waarde van het onderpand is namelijk doorslaggevend.

Wat is verpanden van uw auto?

Wilt u snel geld lenen zonder BKR-check, zonder loonstrook en zonder de tussenkomst van een bank? U kunt snel een geldbedrag lenen door uw auto te verpanden. Dit is een snelle en betrouwbare oplossing wanneer u door onvoorziene omstandigheden dringend geld nodig heeft. Deze oplossing is voor vrijwel iedereen mogelijk, laagdrempelig en kan binnen een dag geregeld zijn. De spelregels zijn simpel, het bedrag dat u wilt lenen dient niet hoger te zijn dan de waarde uw auto. Er is geen limiet op het te lenen bedrag zolang deze niet hoger is dan de waarde van de auto.

Auto Verkopen met terugkoop optie

U kunt ook uw goed(eren) met een minimale waarde van € 1.000,- verkopen met een terugkoop optie. Dit is vooral interessant bij een looptijd korter dan 2 maanden of langer dan 3 maanden. U heeft direct de beschikking over het overeengekomen bedrag. In de terugkoop overeenkomst, wordt de prijs vastgelegd waarvoor u uw goed(eren) gedurende de looptijd kunt terugkopen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Bij deze optie is het, in het geval van auto's en (bedrijfs)-bussen zelfs mogelijk deze in uw bezit te houden en gedurende de looptijd te blijven gebruiken. Vraag hiervoor een adviseurs naar de voorwaarden.

Verpanden is niet nieuw het bestaat al decennia lang wilt u meer informatie over verpanden of weten of verpanden voor u een (tijdelijke) oplossing is neem dan eens een kijkje op de volgende pagina's die meer informatie verschaffen over verpanden en welke goederen u allemaal kunt verpanden.