Ontwikkel je webwinkel inhoud

Ontwikkel je webwinkel inhoud

Voordat je begint met het bouwen van je online winkel, zijn er een paar dingen die moet beseffen. Je winkel gaat voornamelijk over de inhoud en niet over het ontwerp. Hoewel de look en het gevoel belangrijk is, dien je eerst jouw product te hebben, inclusief afbeeldingen of multimedia-inhoud, zoals video's en jouw productbeschrijvingen.

Je moet ook inhoud van contactpagina's bouwen. Mensen zullen willen weten wie je bent en waarom zij jouw product moeten kopen en ze moeten weten dat er een manier is om contact met je op te nemen met eventuele vragen.

Terwijl je jouw pagina's bouwt, is het ook een goed moment om meer te weten te komen over SEO, zodat mensen je site kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar de producten of diensten die je aanbiedt. Je zult waarschijnlijk een redelijk boeiende tekst moeten opnemen, want dit is hoe zoekmachines een pagina identificeren en deze rangschikken.

Ontwerp je winkelwebsite

Zodra je al je inhoud hebt georganiseerd, is het tijd om aan het proces van het ontwerpen en het maken van je website te beginnen.

Onderzoek andere online winkels

Voordat je begint met je ontwerp, is het een goed idee om naar de competitie te kijken. Je zou in staat moeten zijn om een ​​goed idee te krijgen van wat er goed uitziet en wat effectief is. Zet jezelf in de schoenen van de klant en probeer je voor te stellen wat je ervaring zou zijn. Je zou een goede inspiratie moeten vinden voor het bouwen van je site.

Bouw je winkelwebsite

Nu is het tijd om je Shopify-website te bouwen. Bij het uitvoeren van een online winkel is het eerste dat je moet begrijpen, is dat er een "front-end" is of het stuk dat klanten bekijken en het "back-end", wat je als een winkeleigenaar ziet.

Je kunt dit beschouwen als de voorkamer van een winkel, met alle displays en registers, en dan is er de backoffice of opslagruimte, waar het grootste deel van het werk klaar is. Beide zijn even belangrijk voor het uitvoeren van een online winkel.

Je kunt een gratis online Shopify proefaccount maken, die 14 dagen zal werken terwijl je ermee vertrouwd raakt met de omgeving. Als eerste krijg je een scherm dat je een paar vragen over jouw winkel stelt.

Jouw winkel maken

Als u alleen verkent, kunt je dit kiezen in het vervolgkeuzemenu en Shopify's Artificial Intelligence (AI) -engine helpt je met een logo en gaat brainstormen over bedrijfsnamen en helpt je zelfs bij het vinden van een product om te verkopen. Er wordt vervolgens gevraagd naar je postadres en andere informatie die je in moet voeren, zodat je betaald kunt worden wanneer je producten worden verkocht.

Het eerste dat je moet doen om vertrouwd te raken met hoe Shopify Works is om een ​​paar producten toe te voegen.

Zodra je een paar producten hebt toegevoegd, kun je de voorkant van je winkel ontwerpen. Er zijn veel thema's om uit te kiezen, en velen zijn gratis.