Hoe vind je een goede business coach bij jou in de buurt?

Hoe vind je een goede business coach bij jou in de buurt?

Ben je actief in de financiële sector? Maar merk je dat je de laatste tijd niet zo lekker in je vel zit? Lig je vaak wakker van je werk? Omdat je opziet tegen de vergaderingen, de targets die je moet halen of die nieuwe manager die erg kritisch uit de hoek kan komen? Je doet er in deze situaties verstandig aan om gebruik te maken van een carrière coach. Een professionele business coach kan je inzichten geven waar je echt wat aan hebt en je helpen om de juiste keuzes te maken. Maar hoe kun je nu een goede business coach vinden, die bij jou in de regio actief is? Hieronder kun je dat lezen!

Objectief en effectief

Een goede coach werkt samen met jou aan je toekomst. Hierbij is het voordeel dat deze coach objectief is, hij kan eerlijk zeggen waar het op staat, met als doel om jou beter te maken. Je partner, buurman of bijvoorbeeld die vriend zijn niet objectief, waardoor hun adviezen wel vaak goed bedoeld zijn, maar uiteindelijk niet zorgen voor echte verandering. Je zult verbaasd zijn over de adviezen van een goede coach, misschien ga je wel aan de slag in een hele andere branche! Daarnaast is een goede coach effectief; er wordt een plan opgesteld en een doel bepaald. Wat er vervolgens moet gebeuren, is het behalen van dit doel. Je coach zal je hierbij begeleiden, maar je zeker ook motiveren. Op het moment dat je afwijkt van het plan, zal de coach je hier op aanspreken, hiermee is het ook nog eens een goede stok achter de deur. Altijd handig als je het lastig vindt om jezelf te motiveren. Ideaal toch?

Een coach bij jou in de buurt?

Coach Vilvoorde? Die ga jij zeker online vinden! Het voordeel van een coach die in de regio actief is, is dat jullie meteen op dezelfde golflengte zullen zitten. Een coach uit de buurt kent namelijk de regionale gebruiken en cultuur, dit geeft natuurlijk een voorsprong qua samenwerking. Investeren in een goede coach, is misschien wel de allerbeste investering die je ooit gaat doen. Het rendement? Meer geluk, zowel in je werk als privé!