Bedrijfsuitje in Utrecht tijdens het voorjaar? Bekijk onze tips!

Bedrijfsuitje in Utrecht tijdens het voorjaar? Bekijk onze tips!

Het voorjaar is een prachtige tijd om met collega's op pad te gaan voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Deze stad biedt volop mogelijkheden voor activiteiten en bezienswaardigheden, en het mooie weer en de bloeiende natuur maken het extra aantrekkelijk om eropuit te gaan. Hieronder geven wij je enkele suggesties voor bedrijfsuitjes in Utrecht tijdens het voorjaar. Deze suggesties zijn te boeken bij ons in combinatie met een van onze eigen spellen, zoals een stadsspel of dinerspel. Laat je inspireren en ontdek wat wij te bieden hebben!

Rondvaart over de grachten van Utrecht

Utrecht staat bekend om zijn mooie grachten en de vele historische gebouwen langs het water. Een rondvaart over de grachten is dan ook een uitstekende manier om de stad te verkennen. Tijdens de rondvaart krijg je uitleg over de geschiedenis van de stad en kun je genieten van het mooie uitzicht. Wil je liever zelf varen over de grachten van Utrecht? Dat kan tijdens ons uitdagende stadsspel Canal Escape. Tijdens deze game is het aan jou en je teamgenoten de taak om binnen de tijd te ontsnappen uit de grachten van Utrecht. Dit is geen ontspannen bedrijfsuitje, maar vraagt om creativiteit, fanatisme en samenwerking!

Geniet van een fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over de provincies Utrecht en Gelderland. Het gebied is zeer geschikt voor een mooie fietstocht met collega's. Huur fietsen en verken de uitgestrekte bossen, heidevelden en landgoederen. Onderweg kun je stoppen voor een picknick of een drankje op een terrasje. Door met elkaar zo’n ochtend of middag te spenderen in de natuur, leer je elkaar weer op een hele andere manier kennen.

Escape room als teamuitje in Utrecht.

Een escape room is een uitdagende en spannende activiteit waarbij je met collega's moet puzzelen en samenwerken om te ontsnappen uit een kamer. Bij ons vind je verschillende outdoor escape games in Utrecht, perfect voor tijdens het voorjaar! Kies een thema dat past bij jullie team en ga de uitdaging aan. De opdrachten zijn uitdagend én verbindend. Breng de teambuilding hiermee naar een hoger level!

Stadswandeling met gids

Utrecht heeft een rijke geschiedenis en een wandeling met een gids is dan ook een uitstekende manier om meer te weten te komen over de stad. Onder begeleiding van een ervaren gids maak je een wandeling door het historische centrum en zie je de bekende bezienswaardigheden zoals de Domtoren, de Oudegracht en de mooie pleinen. Wil je de dag afsluiten met een gezellige borrel of misschien een wijn – of bierproeverij? Lees dan snel verder!

Wijnproeverij of bierproeverij in Utrecht

Voor de liefhebbers van wijn is een wijnproeverij een uitstekende activiteit voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Houdt jouw team van collega’s meer van een bijzonder biertje? Brouwerij Van de Streek is dé bierbrouwerij van Utrecht! Tijdens de proeverij krijg je uitleg over de verschillende soorten wijn of bier en de herkomst ervan. Geniet van een lekker hapje erbij en zo sluit je de dag gezellig met elkaar af!

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Utrecht tijdens het voorjaar. Kies een activiteit die past bij jullie team en maak er een gezellige en leerzame dag van!