Wat kost een vliegticket gemiddeld?

Wat kost een vliegticket gemiddeld?

De kosten van een vliegticket is toch altijd wel heel erg fijn om te mogen weten. Ter voorbereiding is het dan ook altijd goed om te onderzoeken wat de kosten zijn voor een vliegticket naar de gewenste vakantiebestemming.

Vliegtickets voor Sint-Maarten

Wanneer je naar Sint-Maarten op vakantie wilt gaan moet je op tijd zijn met het boeken van je vliegticket. Wanneer je laat boekt zijn de prijzen ook hoog van een vliegticket. Vooral wanneer je in de kerstvakantie of meivakantie gaat moet je er op tijd bij zijn. Het is dan natuurlijk ook de drukste tijd op het eiland en de prijzen zijn dan ook al een stuk prijziger.

Wanneer je een vliegticket wilt boeken kan je dit het beste bij de KLM doen. Daar heb je ook meteen een rechtstreekse vlucht naar Sint-Maarten. De vlucht naar Sint-Maarten duurt ongeveer negen uur. Er is maar één vliegveld waar je dan op Sint-Maarten land. Sinds er in 2017 een heftige orkaan heeft huisgehouden op Sint-Maarten vliegt de KLM niet meer dagelijks naar Sint-Maarten maar drie keer in de week.

Vliegtickets voor Las Vegas

Wanneer je een vakantie naar Las Vegas hebt geboekt kan je rechtstreeks ernaartoe vliegen. De vlucht naar Las Vegas duurt ongeveer tien uur en drie kwartier. Je kunt ook vluchten boeken vanaf Belgische en Duitse vliegvelden. Je gaat dan van Schiphol naar België of Duitsland en dan door naar Las Vegas.

De periode dat je naar Las Vegas wilt vliegen hangt een ander prijskaartje aan. Wanneer je in het hoogseizoen naar Las Vegas gaat betaal je veel voor een vliegticket. Ook Businessclass vliegen zit natuurlijk een prijskaartje. Je hebt in elk geval meer dan genoeg keuze wat betreft vliegticket.

Je kunt besparen op een vliegticket door een vlucht te kiezen met een tussenstop. De tussenstop kan dan plaats vinden in Europa maar ook in Amerika. Eigenlijk is het advies om op tijd te gaan kijken naar het moment waarop je een ticket boekt maar dat je er ook op tijd bij bent. De keuze is nu rechtsstreek of met tussenstop. Daarin kan ook een enorm prijsverschil zitten. Als je bijvoorbeeld eerst vliegt naar een land waar je goedkoper een ander ticket kunt kopen, door lagere accijnzen, kan dit veel geldt schelen.