Op zoek naar een boekhouder?

Op zoek naar een boekhouder?

Een Boekhouder uit IJsselstein helpt uw bedrijf met uw administratie. Een goede boekhouder helpt uw bedrijf met inzichten verkrijgen in financiële situaties en kan u helpen met uw toekomstige (uitbreidings)plannen. Ook wanneer u de boekhouding zelf doet, is het verstandig om een expert te kijken naar uw financiële huishouding. Wanneer u uw volledige boekhouding afstaat, kunt u zich bezighouden met de kernactiviteiten van uw bedrijf. Boekhouden kost namelijk veel tijd en is een ingewikkeld proces. Één kleine fout kan uw gehele administratie overhoop halen.

Waarom zou u uw boekhouding laten doen door een administratiekantoor?

Boekhouden. Een tijdrovende en ingewikkelde klus. Wanneer u uw eigen administratie doet, merkt u dat u minder tijd over hebt voor de kernactiviteiten van het bedrijf. Wat u zich niet beseft is dat een boekhouder u juist meer kan kan opleveren dan dat hij kost. Er gelden zoveel regels voor ondernemers dat er in veel gevallen kansen blijven liggen. De belastingsdienst heeft namelijk veel fiscale regelingen voor ondernemers om het ondernemen aantrekkelijk te maken. Wanneer u hier geen inzicht in hebt kan het zomaar zijn dat u voordelen laat liggen. Alle voordelen op een rij:

Bespaar geld met advies

Geen ingewikkelde administratieve werkzaamheden

Aangiftes woorden voor u gedaan

Geen blauwe enveloppen met onaangename verrassingen

Focus ligt bij de kernactiviteiten van het bedrijf

Aan welke eisen moet jouw administratie voldoen?

Er bestaan vele eisen en wettelijke regels waaraan uw administratie moet voldoen. Zo moet u op ieder moment uw financiële situatie kunnen presenteren wanneer er naar wordt gevraagd. Daarnaast zitten er eisen aan het bewaren van bepaalde documenten. Zo moeten meerdere documenten minimaal 7 tot 10 jaar bewaard worden. Zo is het vereist om onder andere facturen, transacties, contracten, belastingen en reisadministratie te bewaren. Uw boekhouder weet precies welk document er bewaard moet worden en hoe lang deze moet worden opgeslagen. Dit is erg handig en kan veel stress besparen.

Boekhouding uitbesteden of zelf doen

Administratiekantoor IJsselstein geeft als tip te letten op de prijs, kwaliteit en service van de boekhouder en accountant. Vraag daarom meerdere offertes aan en maak heldere afspraken met de boekhouder. Gaat u zelf boekhouden? Maak dan gebruik van een boekhoudprogramma. Neem dan ook snel een kijkje!